Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
   
 
   
   
 

Glucosamine chondroitine

 

Glucosamine en Chondroitine zijn twee zeer krachtige ingrediënten van het Luvico Super Elixer, dat doeltreffend bijdraagt aan uw gezondheid. Naast deze stoffen bevat Luvico nog vele andere fruitsoorten en concentraten, die ieder hun eigen steentje bijdragen aan de verbetering van uw welzijn.

Krachtige werking
Glucosamine en Chondroitin dragen net als MSM bij aan het soepel houden van uw gewrichten, zodat u lekker in uw vel zit en zich weer jonger voelt. Daarnaast bevat Luvico Resveratrol voor een goed cholesterolpeil en Ginseng om uw energiepeil en uithoudingsvermogen te verbeteren. Alle ingrediënten zijn toegevoegd in een zeer hoge concentratie, zodat u slechts een aantal theelepels per dag nodig heeft om de krachtige werking van Luvico op uw lichaam te ervaren.

Webshop en contact
Voel zelf de helende en reinigende werking van Glucosamine, Chondroitin en de andere effectieve stoffen in Luvico Super Elixer. Bestel zeer snel en gemakkelijk via de webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Luvico? Neem dan contact op met onze vestiging in Goes middels:

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.