Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
   
 
   
   
 

Granaatappelsap

 

Luvico Super Elixer bevat veel granaatappel extracten van hele granaatappels en nog vele andere ingrediënten die bijdragen aan een optimale gezondheid. Probeer het zelf en ervaar de doeltreffende werking van Luvico. Iedere fles bevat het equivalent van vele kilo's verse granaatappels ( hele vrucht is verwerkt)

Verbeterde gezondheid
Luvico bevat 15 fruitsoorten, concentraten en extracten die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het verbeteren van uw gezondheid. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en deels fair trade. De krachtige werking van de mangosteen wordt gecombineerd met granaatappelsap, druivensap en sap uit onder andere acai, goji en veenbessen. De krachtige effecten van granaatappelsap en de andere toegevoegde fruitextracten zijn wetenschappelijk bewezen. Enkele van de effecten van het dagelijks gebruik van enkele theelepels Luvico Super Elixer zijn:

  • Een versterkt immuunsysteem;
  • Opbouw van gezonde cellen;
  • Sneller lichaamsherstel;
  • Gezonder cholesterolgehalte.

Additionele informatie
Bestel Luvico Super Elixer online om uw lichaam in optimale conditie en balans te brengen. Heeft u nog vragen over de ingrediënten of de werking van Luvico die niet op onze website beantwoord worden? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via e-mailadres sales@mangosteen-juice.nl of telefoonnummer 0113-214120.

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.