Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
 

met MSM !

 
   
   
 

MSM bestellen

 

Het zeer krachtige Luvico Super Elixer met krachtige concentraten als MSM kunt u nu zeer snel, gemakkelijk en voordelig bestellen via internet. U heeft het elixer zeer snel in huis zo dat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het verbeteren van uw gezondheid. Luvico bevat MSM, Glucosamine, Chondroitine en Ginseng.

Reiniging en herstel
De 15 fruitextracten en andere concentraten die toegevoegd zijn aan het Luvico Super Elixer, zorgen voor een grondige reiniging van uw lichaam en een verbetering van onder andere:

  • uw weerstand en immuunsysteem;
  • de bloeddruk;
  • het cholesterolgehalte;
  • het energiepeil en uithoudingsvermogen;
  • de snelheid van het lichaamsherstel.

Deze effecten worden bereikt door toevoeging van de allerbeste en meest krachtige ingrediënten. Om de kwaliteit en soepelheid van uw gewrichten te verbeteren, zijn bovendien de stoffen MSM en Glucosamine toegevoegd.

Webwinkel en contact
Luvico Super Elixer met fruitextracten en MSM is via de webwinkel te bestellen per fles of in een voordelige grootverpakking. Heeft u vragen over MSM of een van de andere ingrediënten, of over het bestellen? Neem dan contact met ons op per e-mail (sales@mangosteen-juice.nl) of telefoon (0113-214120) en we helpen u graag verder.

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.