Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
   
 
   
   
 

Super antioxidant

 

Luvico Super Elixer bevat de antioxidant Super Oxide Dismutase en draagt daardoor bij aan onder andere een gezonde stofwisseling en een snel lichaamsherstel. Super Oxide Dismutase is een zeer snelle anti-oxidant. Onderzoek bij 100 patienten en een 2jaar follow up gaf aan dat SOD uw lichaamcellen beschermt tegen bestraling. Probeer Luvico en ontdek zelf hoe het uw gezondheid merkbaar verbetert.

Doeltreffende gezondheidsverbetering
In Luvico zijn diverse fruitsoorten en andere concentraten en extracten bij elkaar gebracht die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het verbeteren van uw gezondheid. Een van de ingrediënten is Super Oxide Dismutase, een zeer krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen en zorgt voor een sneller herstel van het lichaam. Ook zorgt Luvico voor een betere weerstand en stimuleert het de opbouw van gezonde cellen en de afbraak van ongezonde cellen. Door de zeer hoge concentratie voldoen slechts enkele theelepels per dag om uw welzijn doeltreffend en merkbaar te verbeteren.

Ervaar zelf het effect van Luvico
Bestel Luvico Super Elixer in de webwinkel en ervaar zelf de uitwerking van de super antioxidant op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Voor slechts 68 cent per dag kunt u uw gezondheid aanzienlijk verbeteren. Wilt u graag meer informatie over Luvico? Lees dan gerust eens verder op onze website, of neem contact op met onze vestiging te Goes:

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.