Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
   
 
   
   
 

Vemma

 

Luvico Super Elixer is bijna 7 keer zo krachtig als fruitdrank Vemma. Probeer Luvico en ervaar zelf het verschil in uw energie en gezondheid!

ORAC
Uit onderzoeken is steeds weer gebleken dat producten met een hoge ORAC-waarde belangrijk zijn voor de gezondheid van ons lichaam. Deze waarde staat voor de kracht van een vrucht of groente om vrije radicalen en ziektekiemen te neutraliseren of uit te schakelen. Dit is van een cruciaal belang voor een gezond lichaam en een goed energieniveau en lichaamsherstel. Luvico Super Elixer is de absolute koploper als het gaat om dranken met een hoge ORAC-waarde. Slechts één fles Luvico staat gelijk aan 6,8 flessen Vemma. Met slechts drie theelepels Luvico (15 ml) bereikt u hetzelfde effect als met 102 ml Vemma! Luvico is dus een zeer krachtig antioxidant elixer dat is samengesteld uit de allerbeste en effectiefste natuurlijke producten als mangosteen en granaatappel.

Verbeter uw energiepeil en uithoudingsvermogen
Bestel Luvico Super Elixer in de webshop in de gewenste hoeveelheid en voel hoe de super-antioxidanten uw energiepeil en uithoudingsvermogen verbeteren! Heeft u nog vragen over Luvico die niet op de website beantwoord worden? Neem dan contact op met ons enthousiaste en deskundige team via:

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.