HomeProductsContact
 
 

795.000 ORAC

1040mg

xanthones

1 fles = 34 dagen

( 1,5 miljoen ORAC per liter!)

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

onderzoek/info

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

vaste klant worden

 

MANGOSTEEN

SUPER FRUIT ELIXER

 
   
    
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
 

 
  Wat is Mangosteen
 

De Mangosteen vrucht


De mangosteen is een harde vrucht, met in de harde bolster zacht wit vruchtvlees. De vrucht komt voor over de gehele wereld in de tropische gebieden. De Boeddhistische monniken uit Zuidoost Azië hielden precies bij voor welke aandoening  deze vrucht een positieve invloed uitoefende. In alle gebieden waar mangosteen groeit, kent de bevolking de goede heilzame werking. Het is een heerlijke vrucht. Maar vooral de huid (pericarp=schil) van de vrucht wordt gebruikt als ondersteuning van de gezondheid in Maleisië, Thailand, Indonesië, de Filippijnen, Australië, Amerika en Brazilië.

 

Ze helpen het lichaam om voedsel om te zetten in energie; ze helpen de darmen door een goede darmflora te bevorderen, waardoor het hele lichaam er profijt van heeft; en ze helpen om de aminozuren in het lichaam in evenwicht te houden. Dit alles maakt de mangosteen met zijn eeuwenoude bestaansgeschiedenis van heilzame werking tot een echte weldoener van het menselijk lichaam.

Mangosteen werkt mee als een antioxidant die de vrije radicalen probeert te onderscheppen voor deze hun verwoestende uitwerking op cellen kunnen krijgen.

De Mangosteen gebruiken als voedingssupplement helpt het lichaam weer in balans te komen en samen met een gezonde voeding tot een gezonde stofwisseling te geraken, waarbij alle cellen gevoed en alle afvalstoffen uitgescheiden worden.

De vrucht bestaat uit de volgende segmenten:
De pericarp: een dikke donkerpaarse, zachte omhulsel dat de vruchtelementen omvat.
Het vruchtvlees: 4 tot 8 driehoekige elementen van wit, zacht vruchtvlees.
Vanwege haar fantastische smaak is de mangosteen verheven tot een van de besten onder de tropische vruchten.

Luvico Mangosteen Elixer is een sterk mangosteen/fruit concentraat. Door het gebruik van sterke concentraten in plaats van enkel uitgeperste ( perssap) vruchten heeft het een veel hogere anti-oxidant waarde dan andere mangosteen sappen. Ook bevat het veel meer phenolen en polysaccharides doordat er veel meer fruit voor is gebruikt).

Alle info op: www.luvico.nl

 

 

 

 
HomeContact
Copyright (c) 2007 Mangosteen-juice.nl. All rights reserved.