Home Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact
  
 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

   
   
   
 
   
   
   
 

NIEUWE ENERGIE

 
   
   
 

Nieuwe energie

 

Luvico Super Elixer bevat 15 fruitextracten en andere krachtige concentraten om uw lichaam voelbaar nieuwe energie te geven. Bestel snel en gemakkelijk via de website en ervaar zelf hoe Luvico u gezonder en energieker maakt.

Bescherming en reiniging
Voor uw dagelijks leven is het belangrijk dat u zich fris en energiek voelt. Luvico Super Elixer is een vruchtenjuice die speciaal samengesteld is om een zeer krachtige werking te bereiken en uw lichaam nieuwe energie te geven. Mangosteen en andere antioxidanten zorgen voor een betere bescherming tegen vrije radicalen, en voor een sneller lichaamsherstel. Andere fruitextracten en mineralen ondersteunen onder andere het cholesterolgehalte, het energiepeil en de reiniging van het lichaam.

Extra informatie
Haal het Luvico Super Elixer vandaag nog in huis en ervaar de nieuwe energie die u krijgt van het in balans brengen van uw lichaam. U kunt het elixer per fles of in multiverpakkingen aanschaffen via de webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het deskundige team van Luvico via:

Home Services
Copyright © 2007 mangosteen-juice.nl. All rights reserved.